.: MENÜ :.

   KEZDŐLAP
   CÉGÜNKRŐL
   VIDEOK
   ELÉRHETŐSÉGEK
   GÉPKERESKEDELEM
      TERMÉKEK
      AKCIÓK
      HASZNÁLT GÉPEK
      FINANSZÍROZÁS
   GERARD TETŐ
      TERMÉKEK
      AKCIÓK ÉS ÁRLISTÁK
      TUDNIVALÓK A GERARDRÓL
      GERARD TANUSÍTVÁNYOK
   TÉRKŐ SZAKKERESKEDÉS
      TERMÉKEK
      ÚJDONSÁGOK
      AKCIÓK ÉS ÁRLISTÁK
      BEÉPÍTÉSI TUDNIVALÓK
Eddigi látogatók
349655

.: Tudnivalók a Gerardról :.

Pala helyett GERARD

Tönkrement és beázik palatetője?
Nincs egyedül a problémával!
Ma Magyarországon több mint százmillió négyzetméter tető van palával fedve. A sok évtizede felhelyezett tetőfedés kifárad és bemohásodik, majd először csak néhány pala törik el. Ennek következtében a tető átengedi a csapadékot, és komoly károk keletkezhetnek otthonában. Amikor javítani próbáljuk a sérült palákat, és ezért a tetőre merészkedünk, akkor még több elöregedett pala sérül meg. A ördögi kör megállíthatatlannak tűnik.

Bontás nélkül
Magyarországon költséghatékonysága miatt egyre elterjedtebb a palatetők bontás nélküli felújítása, amikor is a régi pala fölé helyezik fel az új tetőszerkezetet. Ez az egyik legolcsóbb eljárás, hiszen megspórolható a régi tető bontási költsége, és egyben ESZTÉTIKUS is. Fontos hogy ebben az esetben szakember segítségével győződjünk meg róla, hogy házunk tetőszerkezete elég erős ahhoz, hogy elbírja a régi héjazatra kerülő új tetőt.

Ez esetben a KÖNNYŰSZERKEZETŰ Gerard tetőcsalád kiváló megoldás, hiszen nem nehezedik majd akkora súly a házra, mint a hagyományos cseréptetők esetében, így a házszerkezet elbírja a régi és új tetőfedés együttes súlyát. A tetőfelújítás ráadásul bármilyen időjárási viszonyok között – akár hóban, fagyban vagy szélben – könnyedén elvégezhető.

Elérkezett az a pont, amikor régi tetője már nem bírja tovább?
A Gerard tetőcsalád tökéletes megoldást nyújthat Önnek, ha...
...házának könnyű faszerkezetes tetője van,
...fél, hogy az egyre gyakoribb extrém időjárás újra megtépázza tetőjét.
...széles szín és formaválasztékból szeretne választani.

Ismerje meg a Gerard tetőcsalád összes előnyét és hasonlítsa össze más tetőfedő anyagokkal!

Ha bontani kell
Ha a tetőszerkezete olyan rossz állapotban van, hogy csak a teljes csere lehet a megoldás, akkor is a pillekönnyű Gerard tetőcsalád a jó választás az Ön számára. Nem mindegy ugyanis, hogy a tetőszerkezet megerősítéséhez milyen mennyiségű faanyagot kell felhasználni, illetve hogy mennyi idő alatt kerül fel a helyére az új tető.

Bár a tetőhéjazat elbontása során szem előtt kell tartanunk, hogy az elbontott azbeszttartalmú régi elemeket szakszerűen, A TÖRVÉNYI ELŐÍRÁSOKNAK MEGFELELŐEN kell elhelyeznünk, ugyanakkor így egy életre megszabadulunk az egészségre is káros, kifáradt fedőanyagoktól. A Gerard tetőcsalád KÖNNYŰ SÚLYÁNAK köszönhetően a ház tetőgerendái is kevesebb megerősítést igényelnek majd, és az évtizedek óta álló falakra heted akkora súly nehezedik majd, mint egy hagyományos cseréptető esetében.

A Gerard tetőcsalád sokkal gyorsabban felhelyezhető, mint a hagyományos cserepek, így nem marad otthona hosszú napokra fedetlenül. Ha palatetőjét egy minőségi, esztétikus, könnyű és gyorsan felhelyezhető tetőhéjazatra kívánja cserélni, akkor a Gerard tetőcsalád lesz az Ön számára az ideális megoldás!

Vissza...


Kiemelt ajánlataink
(c) CRYSTAL-Mezőtúr Kft. 2009. - www.szecsei.hu